top of page
שיפון 100% עם צימוקים ואגוזי מלך
לחם פרא
1/6
our breads
בכל הלחמים שלנו אנחנו משתמשים ב-100% מחמצת טבעית וללא שמרים
.תעשייתים כלל
תהליך ייצור הלחמים אורך יותר מ48 שעות. מאחר ואנחנו משתמשים בטכניקה שנקראת
long cold fermantation
הבצקים מתערבבים תחת בקרה מושלמת של טמפ' והתססה, ומותפחים לאט לאט במשך יומיים שלמים. ההתפחה האיטית מעניקה ללחמי המחמצת את הטעם העמוק והמרקם המיוחד ובנוסף לכל אלו גם חיי מדף ארוכים מאוד של מספר ימים
bottom of page